Jag har gått till en frisör i Limhamn

Jag har gått och klippt mig hos en frisör i Limhamn. Jag har ganska nyss flyttat till Skåne så jag behövde hitta en ny frisör. Jag har klippt mig hos samma frisör i 20 år så nu när jag behövde en ny frisör fick jag ångest. Tänk om de inte kunde klippa mig så jag blev nöjd? Men det kunde de på Salong Latifah. Jag gick omkring med fjärilar i magen ett par dagar innan det var dags för att bli klippt, men min oro var ju helt obefogad visade det sig. Ibland är det bra att se saker med nya ögon. Min frisyr till exempel. Jag måste ha blivit lite hemmablind av att ha gått till samma frisör i 20 år. Nu ser jag ju att de på Salong Latifah klippt mig i en mycket bättre frisyr än den jag hade i två decennier. Så jag ska definitivt fortsätta att gå till denne frisör i Limhamn. Det var också en riktigt trevlig frisör som klippte mig för vi pratade om ditten och datten och helt plötsligt hade det gått en timme, fast det kändes som om bara 10 minuter hade förflutit. Alla behöver väl en frisör, nästan alla i alla fall, och jag tänkte bara jag ville få ur mig att om ni går till Salong Latifah, tror jag nog att ni kommer bli lika nöjda som jag. Det här är verkligen en frisersalong som det känns riktigt roligt att få rekommendera. Denne frisör i Limhamn klipper både kvinnor, män och barn. Och med detta sagt får jag nu önska alla mina läsare en riktigt härlig och solig fortsättning på dagen. Själv ska jag ge mig iväg ner till hamnen för att äta en mjukglass.