Lottas Hud & Hår Kosmetika AB

Hej på er alla läsare. Jag är uppe med tuppen, morgonpigg som jag är. Så här tidigt på morgonen är det en sak som jag ville berätta för er här i min blogg. Jag tänker skriva om hur jag gjorde när jag under våren fick problem med spänningar och värk i axlar och rygg, och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med problemet. Det finns säkert många fler än jag som skulle ha nytta av att få massage i Kiruna, på ett företag som heter Lottas Hud & Hår Kosmetika. 

 

Jag är en kille som jobbar som undersköterska. Tidigare jobbade jag som målare, verkligen inte så konstigt att jag fått ont i axlar och nacke efter att ha målat bland annat tak i flera år. Nu har jag omskolat mig och även det här jobbet kan var tungt. Jag går och står mycket i jobbet och i våras blev värken värre än vanligt. Jag gick då till Lottas Hud & Hår Kosmetika och fick en mycket välgörande, skön, stressreducerande och avslappnande massage. Jag har sedan gått dit minst en gång i månaden eftersom jag märkte att jag redan efter första behandlingen blev bättre. Nu behöver jag inte starta dagarna med värktabletter. Jag är riktigt belåten med vad massagen har gjort för mig. Om du liksom jag har problem med spänningar och värk, eller om du bara är i behov av en skön och avstressande massage så rekommenderar jag dig att prova på denna massage i Kiruna. Min rygg, nacke och mina axlar har verkligen mjukats upp och värken är i stort sett borta. Jag går inte längre med uppdragna och spända axlar och jag fungerar mycket bättre, både i jobbet och privat. Jag har fått ny energi, för när kroppen mår bra mår psyket också bra. Jag till och med sover bättre om nätterna.