Unna dig massage

Tjenare alla läsare! Då var ytterligare en arbetsdag passerad och nu ska jag faktiskt åka raka vägen hem till Uppsala för att ta en dusch innan jag beger mig av på en massage. En gång i månaden så går jag på massage för att få en stund där jag bara kan gå in i mig själv och slappna av. När man ligger där på bänken så existerar ingenting, alla problemen försvinner och allt vad vardagsstress är som glömt. Massage är vad som hjälper mig att klara av allt annat i vardagen, det behövs inte ofta men bara vetskapen att jag kommer få en stund utöver helgerna där jag bara kan släppa allting känns väldigt viktigt. Jag tror att det är många av oss där ute som går på helspänn och stressar oss igenom dagarna. Vi arbetar åtta timmar om dagen och när vi kommer hem så har vi ett hushåll att sköta vilket i sig inte alltid är en dans på rosor. Då krävs det att vi någon gång får ta det lite lugnt och skönt. För vissa räcker det med att få någon timme i soffan och för andra så vill de släppa allting genom att hitta på saker med vänner eller familj. Det beror nog lite på hur man är som person, men jag tror att vi alla måste hitta det som får oss att må bra och inte tänka för mycket. Vi behöver det för att må bra. Under helgerna brukar jag faktiskt hitta på en del saker men ibland händer det att jag bara känner för att lägga mig i soffan och inte göra något. Det bästa av allt är att då gör jag det, då struntar jag i att planera något och så tar jag en helg i soffan. Oavsett om det handlar om massage eller om att få vila, så är det viktigt att ni tar hand om er själva.